Om Mariann Juul 

Jeg er autodidakt, og maling har siden min barndom været en uundværlig del af mit liv, en evig kilde til indre ro og glæde. Mine akrylfarver giver mig mulighed for at skabe intense og livsbekræftende farvekombinationer - en rigtig legeplads fanget i et penselstrøg! 

Jeg kan godt lide at eksperimentere, og der var derfor heller ikke lang vej fra 2D maletekniken til, at jeg måtte afprøve at lave kunst i 3D.
Jeg har derfor i de senere år kastet mig over keramikkens verden og kan simpelthen ikke få nok af det plastiske materiale, som leret er. Med det kan jeg opnå fine skæve former og overflader. 

Udtalelser

Helle Würtz, Lejre -  "Mariann besøgte os medbringende nogle malerier til inspiration og var meget lydhør overfor de ønsker til farver og motiver, vi havde. At Mariann maler billeder efter ønske er ikke det samme som , at hun gør nøjagtig hvad man siger. Hvis hun ikke synes, at det passer ind eller vil blive godt, får man det at vide. Mariann brænder for sine malerier og vil kun, at de skal blive gode men ikke for enhver pris. Mariann malede et fantastisk maleri i flotte røde farver, præcis som vi ønskede os. At vi samtidig havde kobberbryllup gjorde, at der blev flettet kobberfarve ind i billedet, som lyser meget op i vores køkken."

Karsten Bach, Blueway - "Vi glæder os dagligt over et helt unikt værk, som Mariann Juul har malet til os. Processen var meget spændende og personlig. Mariann kom på besøg og talte med os om, hvad vi kunne lide, og hvor vi ville have maleriet hængende. Vurderede plads, lys og farver og fik frie hænder til at male noget, der passede til stedet. Vi var trygge og spændte, og glædede os til at se resultatet. Vi blev begejstrede, da vi så værket, "Tre sole", som er et farverigt abstrakt maleri med glade, klare farver."